Ads 468x60px

Thursday, 19 September 2013

Cara mudah jadi ahli SHAKLEE
Untuk jadi ahli, hanya perlu bayar yuran RM75 sekali seumur hidup ataupun membeli vitamin-vitamin/produk-produk Shaklee yang berjumlah rm680++ (RM600 pun boleh nanti akak tolong topupkan). Lebih kurang macam tu la.

So, dah automatik membership free with cash back around RM30 dan korang boleh mula kan sharing tentang Shaklee dengan rakan-rakan, atau pun saudara mara. Kalau nak buat side income (seperti akak), jadi bolehlah akak tolong registerkan jadi member.

Nak cari downline pun boleh, takde downline pun takpe. Sebab Shaklee akan bayar bonus dengan berapa banyak UV kita setiap bulan. Ape yang kita usaha, itu yang kita dapat, tapi kalau ade downline ada cara pengiraan bonusnye. Yang penting UV diri sendiri dulu.

Sedikit info tambahan pasal Shaklee:

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati akak, ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan akak dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.

0 comments:

Post a Comment

 

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Sijil Halal Shaklee

Total Pageviews