Ads 468x60px

Thursday, 19 September 2013

Faedah menjadi ahli atau pengedar SHAKLEE
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?

1. Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM680) untuk mendapat keahlian percuma atau,

2. Anda cuma perlu menghubungi saya 016-2253792 (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 931306 sebagai sponsor.

>Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimem registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

>Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase.Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?Tak perlu.

# Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 931306 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee trial pack.


BENEFIT JADI AHLI/PENGEDAR SHAKLEE

1. Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

2. Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 931306 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team.

Tak teringin ke nak macam ni? ;)


Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan saya. 

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya melalui pm, sms, whatsapp/wechat atau email di puteri2485@yahoo.com untuk maklumat lanjut.

Saya akan sambung lagi tentang pengalaman saya menjadi ahli seterusnya membina perniagaan bersama Shaklee.

Yang benar,
Ms. Independent Distributor 931306 

Azrin

0 comments:

Post a Comment

 

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Sijil Halal Shaklee

Total Pageviews